رشد 11 درصدی تولید گوشت بوقلمون در قزوین

رشد 11 درصدی تولید گوشت بوقلمون در قزوین
رشد 11 درصدی تولید گوشت بوقلمون در قزوین
مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از افزایش 11 درصدی تولید گوشت بوقلمون در سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال 1401 خبر داد.
مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از افزایش 11 درصدی تولید گوشت بوقلمون در سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال 1401 خبر داد.

به گزارش خبرنگار تیتر قزوین، علی رمضانپور با اعلام این خبر گفت: پنج هزارتن گوشت بوقلمون سال گذشته در استان قزوین تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال 1401 با حجم چهار هزار و 417 تن به میزان 11 درصد افزایش داشته است.

وی اضافه کرد:در حال حاضر 25 واحد پرورش گوشت بوقلمون به ظرفیت 282 هزار و 900 قطعه در استان قزوین فعال است که بیش از ظرفیت پیش بینی شده را در استان محقق ساخت.

این مسوول بیان کرد: مدت زمان دوره پرورش گوشت بوقلمون چهارماهه است و بیشترین پراکنش واحدهای تولیدی در شهرستان تاکستان با ظرفیت 64 هزار و 100 قطعه قرار دارد.

رمضانپور یادآور شد: استان‌های تهران، کرج و اصفهان از بازارهای هدف مصرف گوشت بوقلمون استان قزوین محسوب می‌شوند.

گفتنی است، طبع گوشت بوقلمون گرم و تر بوده و منبعی غنی از پروتئین محسوب می‌شود که می‌تواند در رشد بافت و ترمیم بافت‌های آسیب دیده موثر باشد.


انتهای پیام/

https://www.titrqazvin.ir/news/17901

مطالب پیشنهادی از سراسر وب