آرشیو خبرها

کنترل باقی مانده سموم در کشمش برای توسعه صادرات ضرورت دارد

کنترل باقی مانده سموم در کشمش برای توسعه صادرات ضرورت دارد

مدیرعامل شرکت توسعه بازار راسن گفت: یکی از مشکلات فعالین حوزه صنعت کشمش باقی‌مانده سموم در انگور و کشمش است که میزان صادرات را کاهش داده و برای خل این چالش نیازمند هم‌افزایی نهادهای متولی این حوزه هستیم.

کشمش تاکستان با حمایت صندوق حمایت کشاورزی برندسازی شد

کشمش تاکستان با حمایت صندوق حمایت کشاورزی برندسازی شد

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی تاکستان گفت: اولویت صندوق، خرید محصول درجه یک است و همین موضوع باعث شده کیفیت تولیدات ارتقا پیدا کند همچنین برند سازی کشمش تاکستان در جهت صیانت از نام تاکستان صورت گرفته و کشمش تاکستان شناسنامه دار شده است.

باقی مانده سموم صادرات کشمش ایران را با چالش مواجه کرده است

باقی مانده سموم صادرات کشمش ایران را با چالش مواجه کرده است

دبیر میز ملی توسعه صادرات کشمش گفت: صادرات ما به انگلیس و آلمان که از بازارهای اصلی هستند، صفر است و سهم ما در سایر بازارها هم افت پیدا کرده که باقی مانده سموم یکی از علت‌های اصلی آن است و باعث شده ترکیه از ما پیشی بگیرد.

تولید و صادرات کشمش به بازنگری نیاز دارد

تولید و صادرات کشمش به بازنگری نیاز دارد

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان قزوین گفت: در حوزه کشمش به یک بازنگری نیاز داریم و اگر امروز به داد این محصول نرسیم قشر زیادی از کشاورزان و سرمایه‌گذاران این حوزه مجبور هستند که شغل خود را تغییر دهند.

توسعه زنجیره ارزش انگور در دستور کار قرار گیرد

توسعه زنجیره ارزش انگور در دستور کار قرار گیرد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین بر توسعه زنجیره ارزش انگور و کشمش در استان قزوین تاکید کرد و گفت: از برگ انگور گرفته تا محصول انگور و فرآوری آن همگی دارای زنجیره ارزش است که با کمک این زنجیره و راه‌اندازی بورس می‌توان تحول عظیمی در استان رقم زد.